FAQ

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij hieronder een lijst opgesteld met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kan ik bij jullie iemand inhuren die de audio-of lichtapparatuur bestuurt?
Ja, wij hebben ervaren technici tot onze beschikking om de apparatuur te besturen. Een audio- of lichttechnicus kost € 25,- per uur (excl. btw)

Rekenen jullie transport- of bezorgkosten?
Voor het bezorgen van materialen binnen ‘s-Hertogenbosch rekenen wij geen bezorgkosten. Buiten ‘s-Hertogenbosch rekenen wij € 0.50 per gereden kilometer en € 25,- per uur. Deze prijzen zijn excl. btw. Houdt u er rekening mee dat bij het bezorgen buiten ‘s-Hertogenbosch de kilometerprijs wordt toegepast op tweemaal de heen-en terugreis. Om iets te bezorgen moeten we namelijk heen en terug rijden, net zoals bij het ophalen.

Kan ik mijn eigen (dj-) apparatuur op die van jullie aansluiten?
Dat is in principe mogelijk. Onze apparatuur maakt gebruik van gangbare aansluitingen die gebruikelijk zijn in de markt. Wij adviseren u hier graag over.

Hoe wordt de huur voor meerdere dagen berekend?
Wanneer u een item voor meerdere dagen huurt krijgt u korting, staffelkorting genaamd. Wij hanteren de volgende staffelkorting:

1 dag = 1 x dagprijs (0% staffelkorting)
2 dagen = 1.5 x dagprijs (25% staffelkorting)
3 dagen = 2 x dagprijs (33% staffelkorting)
4 dagen = 2.4 x dagprijs (40% staffelkorting)
5 dagen of meer = aantal dagen x 0.5 dagprijs (50% staffelkorting)

Wat te doen in geval van storing of defect van de gehuurde apparatuur?
Onze apparatuur is voor uitgifte altijd gecontroleerd op correcte werking. Ook wordt onze apparatuur periodiek onderhouden en met zorg behandeld. Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kunnen storingen toch optreden. Wij vragen u om een storing of defect direct te melden, ook als u slechts twijfelt. Wij zullen in dat geval samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Moet ik zelf voor verlengsnoeren of andere kabels zorgen?
Nee, deze krijgt u er gratis bij.

Moet ik mij legitimeren als ik iets wil huren?
Ja, u dient zichzelf te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs of paspoort.